Πρόσβαση - Χάρτης  

   

Διαφημίσεις  

 gratsanis

 

 

 

 

 

   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η ΒΥΛΙΖΑ» ενημερώνει τους φίλους και φίλες του Συλλόγου ότι το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση στο κέντρο δεξιώσεων «ΛΕΙΡΙΟ», που βρίσκεται 5ο χλμ Τρικάλων – Λάρισας. Στην ορχήστρα θα είναι ο Α. Μετσοβίτης στο κλαρίνο και ο Κ. Γεροδήμος στο τραγούδι.

Τον χορό διοργανώνει ο Σύλλογος Ματσουκιωτών Θεσσαλίας «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», ο οποίος επανασυστάθηκε μετά από τις επιθυμίες πολλών φίλων.

 Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που γίνεται από τους Ματσουκιώτες της Θεσσαλίας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πολιτιστικό τους έργο.

 Στον χορό θα παραστεί το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, το οποίο θα μεταβεί στα Τρίκαλα με λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας το λεωφορείο για την μεταφορά τους να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δημήτριο Κωσταδήμα στο τηλ. 6942 849151 για να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Τιμή εισόδου 15 ευρώ η οποία περιλαμβάνει φαγητό(νηστίσιμο για όσους νηστεύουν) και ποτό. 

Pin It
   

Καιρός  

   

Χορευτικό  

   

Πρωινός Λόγος Τρικάλων  

logo

   

Πρωτοσέλιδα  

   

Τελευταίες Ειδήσεις  

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr