Πρόσβαση - Χάρτης

gratsanis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Μετά απο 4 χρόνια θητείας στο ΔΣ και στην προεδρία του συλλόγου, επέλεξα συνειδητά να μην ξαναθέσω υποψηφιότητα. Η απόφαση αυτή θεωρώ οτι θα συμβάλλει θετικά στην πορεία του συλλόγου γιατί θα αναδείξει νέα πρόσωπα και θα προσδώσει στο σύλλογο την δυναμική και την φρεσκάδα που κάθε ανανέωση απο την φύση της σηματοδοτεί.

Ο σύλλογος το προηγούμενο χρονικό διάστημα παρουσίασε αξιοσημείωτη δράση, η αποτίμηση της οποίας μόνο θετική κατά γενική ομολογία μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η δραστηριότητα του συλλόγου επικεντρώθηκε στην συμμετοχή όλων ανεξαίρετα των μελών του συλλόγου στις δραστηριότητες του. Ο προσανατολισμός   προς την εξωστρεφεια του συλλόγου μας , παρουσιάζοντας τις δράσεις μας και τις πρωτοβουλίες σε ευρύτερο κοινο, αποτέλεσε βασικό μας στόχο. Η εθελοντική -χωρίς καμμιά σκοπιμότητα- προσφορά εκτιμήθηκε και αγκαλιάσθηκε απο όλο το χωριό. Η συμμετοχή και η προσφορά της νεολαίας στις εκδηλώσεις μας αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.Η επιλογή εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την παράδοση,  αλλά και οι άλλες καινοτόμες δράσεις που ανέπτυξε και στήριξε ο σύλλογος , έδωσαν  στο σύλλογο ζωντάνια και προοπτική.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε ολους σας για την συνεργασία και την αποδοχή που μου δείξατε. Ιδιαίτερα εκφράζω τις ευχαριστίες προς τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ.  Συνεργαστήκαμε άψογα και μαζί καταφέραμε τα παραπάνω. Θα είμαι  στην διάθεση του νέου ΔΣ για ότι χρειασθεί.

Σας ευχαριστώ  .

Θεσσαλονίκη       21/8/2014    Βασίλης Γρηγορίου

Καιρός

Χορευτικό