Πρόσβαση - Χάρτης  

   

Διαφημίσεις  

 gratsanis

 

 

 

 

 

   

AΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΣΕΝΤΕΛΕ ΓΙΑΝΝΗ

Απο τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων κ. Σεντελέ Γιάννη λάβαμε απάντηση σε επιστολή του κ. Νάκα Παντελή την οποία και δημοσιευουμε.

 

Αγαπητοί φίλοι

Είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε σε δημοσίευμα του Δημ. Συμβούλου κ. Νάκα που φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας.

Είναι εμφανής η προσπάθεια της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου να δείξει το ενδιαφέρον της για το Ματσούκι και να κάνει έτσι αισθητή την παρουσία της.

Σε μας είναι γνωστό, αλλά θα πρέπει να το πληροφορηθούν και οι δημότες, ότι η μείζων αντιπολίτευση, κατά πάγια τακτική της, επενδύει στην καταστροφή και στο έκτακτο γεγονός, βρίσκοντας εκεί το μόνο πρόσφορο έδαφος για να ασκήσει αντιπολίτευση, αφού είναι φανερή η αδυναμία της να αναφερθεί αντιπολιτευτικά στο συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής.

Το κύριο μέλημα και η μόνιμη εμμονή του κ. Νάκα είναι με ποιον τρόπο θα μπορέσει να αποδομήσει το έργο της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής (της οποίας υπήρξε μέλος!). Και στην προσπάθειά του αυτή δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και ψεύδη. (Παρεμπιπτόντως οι φωτογραφίες που παραπλανητικά χρησιμοποίησε ο κ. Νάκας στις πρόσφατες δημοσιεύσεις του ήταν από την πλημμύρα του Ιουνίου του 2011)

Ο κ. Νάκας φαίνεται πως για μια ακόμη φορά παρακολούθησε εκ του μακρόθεν το γεγονός των προηγούμενων ημερών, διότι διαφορετικά θα έβλεπε στο Ματσούκι δύο αντιδημάρχους (τον κ. Γιώργο Κότσια και τον κ. Νίκο Βαϊτση), αλλά και τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας να δουλεύουν.

Επί της ουσίας τόσο κατά τα έντονα φαινόμενα του Ιουνίου του 2011, όσο και κατά τα πολύ μικρότερης έντασης φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, ο Δήμος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή και με τη συνεργασία της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας έκανε το καλύτερο για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Σκόπιμα η μείζων αντιπολίτευση αλλά και ο κ. Νάκας αποκρύπτουν από τους Ματσουκιώτες το πραγματικό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης. Σε εποχές με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες η Δημοτική Αρχή μεθοδικά αναζητεί κάθε χρηματοδοτική πηγή και εντάσσει έργα και δράσεις που πάνε τα χωριά και το Δήμο μπροστά.

Γνωρίζει ο κ. Νάκας, αλλά φυσικά δεν το κοινοποιεί, ότι για το Ματσούκι έχουν ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ έργα προϋπολογισμού 460.000 €, έργα που σύντομα θα αρχίσουν να εκτελούνται και με την ολοκλήρωσή τους θα αλλάξουν την εικόνα του χωριού.

Τον Δήμαρχο, τις ικανότητές του και την προσφορά του θα τα κρίνουν οι δημότες στις επόμενες εκλογές και έχουμε την ασφαλή εντύπωση ότι θα διαψεύσουν τον κ. Νάκα.

Αντιπαρερχόμαστε τα περί θεάτρου, εκδηλώσεων κ.λ.π. γραφόμενα, ως ανάξια σχολιασμού. Δείχνουν την πραγματική αδυναμία για άσκηση ουσιαστικής αντιπολίτευσης.

Γιάννης Σεντελές

Δήμαρχος Βορείων τζουμέρκων

(Υ.Γ. Κατά πάγια τακτική μας αποφεύγουμε να δημοσιεύουμε πολιτικά σχόλια σε ιστοσελίδες ή έντυπα πολιτιστικών συλλόγων διότι δεν θέλουμε την με οποιοδήποτε τρόπο εμπλοκή τους σε μικροπολιτικές διαμάχες. Ήμασταν όμως εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να απαντήσουμε στο δημοσίευμα του κ. Νάκα και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια).

 

Pin It
   

Καιρός  

   

Χορευτικό  

   

Πρωινός Λόγος Τρικάλων  

logo

   

Πρωτοσέλιδα  

   

Τελευταίες Ειδήσεις  

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr