Πρόσβαση - Χάρτης  

   

Διαφημίσεις  

 gratsanis

 

 

 

 

 

   

προγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων

Ανακοινώνουμε το προγραμμα των καλοκαιρινων εκδηλώσεων,με την επιφύλαξη για πιθανές αλλαγές στις ημερομηνίες και ίσως την προσθήκη κάποιων άλλων εκδηλώσεων.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 27/7/2012 παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία με το συγκρότημα του Νίκου Τομαρά. Στο κλαρίνο ο Τάκης Μπαμπούρας.

Κυριακή 5/8/12 Πεζοπορία από τον Αη Νικόλα (Σημικοαρα)-Παναγία (Σταμαρία) – Πηγάδι- Αη Κωνσταντίνος – Πηγές Καλλαρίτικου (βιότοπος αρκούδας) σε συνεργασία με τον οικολογικό σύλλογο.

Παρασκευή 10/8/12 Διάλεξη- Συζήτηση με θέμα ΄΄ εξαρτήσεις και αντιμετώπιση ΄΄ με ομιλητή τον Γεωργάκα Παναγιώτη νευρολόγο –ψυχίατρο υπεύθυνο του προγράμματος απεξάρτησης ΄΄ΑΡΓΩ΄΄ του ψυχιατρικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και την Χαντζούδη Αθηνά ,γυμνάστρια, εργαζόμενη στην ΑΡΓΩ.

Σάββαττο 11/8/2012 θεατρική παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με την κωμωδία του Νικολά Μακιαβέλι ΄΄ Ο Μανδραγόρας΄΄ ,σε συνεργασία με τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Σάββαττο 11/8/2012 Βραδινό γλέντι νεολαίας (και όχι μόνο) στο Μύλο (RIVER PARTY) ή (ΛΑ ΜΟΑΡΑ ΚΟΡΟΥ).

Κυριακή 12/8/2012 ερασιτεχνική θεατρική παράσταση με νέους και νέες του χωριού με την Τεχνική υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Δευτέρα 13/8/2012 πρωτάθλημα δηλωτής - καλλιτεχνικές δημιουργίες νέων.

Παρασκευή- Δευτέρα (10-13/8) τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5.

Σάββαττο –Δευτέρα (4-13/8) Βραδινές κινηματογραφικές προβολές στην πλατεία.

Σάββαττο –Δευτέρα (4-13/8) οφθαλμολογικές εξετάσεις για όλους τους κατοίκους.

Τρίτη 14/8/12 Παραδοσιακό πανηγύρι με τον Θοδωρή Χαλιάσιο στο Κλαρίνο και τους :Πάνο Πάνου,Δημήτρη Σκλαβενίτη στο τραγούδι.

Τετάρτη 15/8/12 Παραδοσιακό πανηγύρι με τον Κώστα Κάκο στο κλαρίνο και στο τραγούδι την Χρυσοβαλλάντω Μπρόσγου και τον Γιώργο Καψάλη.

Πέμπτη 16/8/12 Βραδιά συλλόγου το χορευτικό του συλλόγου μας ,τα καγκέλια και οι κύκλες , λαχειοφόρο .Στο δημοτικό πρόγραμμα το συγκρότημα του Ηλία Τζιχάνη και στο λαϊκό ο Βαγγέλης Τζοβάρας.

Παρασκευή 17/8/12 Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου.

 

 

 

 

Pin It
   

Καιρός  

   

Χορευτικό  

   

Πρωινός Λόγος Τρικάλων  

logo

   

Πρωτοσέλιδα  

   

Τελευταίες Ειδήσεις  

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr