Πρόσβαση - Χάρτης  

   

Διαφημίσεις  

 gratsanis

 

 

 

 

 

   

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Στο site της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Τζουμέρκων αναρτήθηκε στις 10/3/11 σχόλιο με τίτλο ‘’αποκριάτικα μασκαριλίκια στο Ματσούκι’’. Για χάρη της αλήθειας έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

1.Εδώ και δεκαετίες την αποκριάτικη γιορτή στο χωριό μας την διοργάνωνε ο πολιτιστικός σύλλογος με σκοπό την διασκέδαση και την συνεύρεση, κύρια των μόνιμων κατοίκων του χωριού,αλλά και των επισκεπτών που βρίσκονται στο χωριό.

2.Ο σύλλογος ανέκαθεν και εξ ολοκλήρου κάλυπτε τα έξοδα της γιορτής. (περίπου 500 ευρώ για πρόβατα, κρασιά, παιγνίδια κ.α.)

3.Η συμμετοχή και η προσφορά των κατοίκων του χωριού ήταν και είναι καθολική,τόσο στην οργάνωση, όσο και στο γλέντι.( κόψιμο ξύλων, άναμμα φωτιάς,πίττες, γλυκά, σερβίρισμακ.τ.λ.)

4.Ο σύλλογος δεν αρνήθηκε ποτέ και από κανέναν καμία προσφορά.Είναι δε αυτονόητο ότι αν κάποιος άλλος φορέας πιστεύει ότι έχει να προσφέρει κάτι καλύτερο και θελήσει να διοργανώσει την γιορτή, εμείς θα σταθούμε αρωγοί και συνοδοιπόροι.

5.Η φετινή γιορτή ήταν απόλυτα πετυχημένη με συμμετοχή στο γλέντι όλων των κατοίκων του χωριού,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.(110 άνθρωποι κάθε ηλικίας,μόνιμοι και επισκέπτες)

Με βάση τα παραπάνω έχουμε να δηλώσουμε ότι:

1.Κανένας αντιδήμαρχος δεν μας ανέθεσε την διοργάνωση της γιορτής. Ο δήμος μας φέτος μας προσέφερε 30 κιλά κρασί και 15 κιλά ψωμί, τα οποία και φυσικά αποδεχτήκαμε .

2.Κανένα μέλος του τοπικού συμβουλίου δεν εξέφρασε κάποια επιφύλαξη η κάποιο παράπονο ,όσον αφορά την γιορτή.

3.Θα παρακαλούσαμε οποιονδήποτε θελήσει να αναφερθεί στον σύλλογο ας κάνει τον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μας,πριν προβεί σε κάποια ανακοίνωση που μας αφορά.

Πιστεύουμε ότι αν ο συντάκτης του σχολίου ήταν στο Ματσούκι τις απόκριες ,θα διαπίστωνε ότι δεν υπάρχει λόγος για ανούσιες αντιπαραθέσεις και κακώς εμπλέκει το σύλλογο σε αυτές.

Τέλος, οι σκοποί του συλλόγου περιγράφονται με σαφήνεια στο καταστατικό του.Μέλημα μας είναι η προώθηση τους και όχι οι αντιπαραθέσεις με δημοτικές παρατάξεις.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Γρηγορίου Βασίλης

 

 

Pin It
   

Καιρός  

   

Χορευτικό  

   

Πρωινός Λόγος Τρικάλων  

logo

   

Πρωτοσέλιδα  

   

Τελευταίες Ειδήσεις  

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr